2017-03-23 13:12:25• hírek • Kocsis Zoltán

Tetsvérpárt gázolt el a gyalogosátjárón

Három gázolásból kettő gyalogosátjárón történt Szatmár megyében – és ez csak a csütörtöki nap mérlege. Raádásul egyik esetben egy testvérpár volt az áldozat.

A 17 és a 11 éves lány a gyalogosátjárón próbált meg átkelni az úttesten Batizon, amikor szerda délután egy személygépkocsi elütötte őket. Szemtanúk szerint az idősebb testvér önfeláldozóan ellökte hugát, így akadályozva meg, hogy súlyosabban megsérüljön. Szerencsére egyiküknek sem lett komolyabb baja. A 49 éves szatmárnémeti autós nem állt alkohol hatása alatt, számolt be a rendőrség.

Néhány órával korábban Erdődön történt hasonló közlekedési baleset. Ott egy 66 éves krasznaterebesi férfi gázolt el egy 20 éves szakaszi lányt a gyalogosátjárón. Az áldozat ezúttal is megúszta kisebb zúzódásokkal.

Szabálytalanul próbált viszont átkelni az úttesten az a 88 éves nő, akit motorkerékpár gázolt el még szerda reggel a Szatmár Megyei Kórház közelében. Mindketten megúszták kisebb sérülésekkel.

Baleset történt csütörtök reggel Kismajtényban is, ahol egy 35 éves helyi autós nem vette észre, hogy előtte több jármű is megállt. Beleszaladt az utolsó gépkocsiba, amelyet nekitaszított az előtte állónak. A „közrefogott” jármű sofőrje kisebb zúzódásokat szenvedett, alaposabb kivizsgálás érdekében a Nagykárolyi Városi Kórházba szállították.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: